Nautilus Audiovisual és una empresa de formació en llenguatge audiovisual. Oferim activitats didàctiques per a centres educatius, museus i institucions interessades en la cultura visual.

A la Comunitat Valenciana, Nautilus Audiovisual desenvolupa CONSTRUIR MIRADES, un programa d’activitats creat per Drac Màgic, té com a objectiu facilitar eines de treball que contribuisquen a l’educació estètica en relació amb les obres cinematogràfiques i audiovisuals, i que afavorisquen, al mateix temps, el desenvolupament d’una mirada crítica i creativa pel que fa als continguts i valors que transmeten.

A més, desenvolupem EDUCA TV, una activitat en la qual proposem que els participants creen el seu propi programa de televisió. Per fer-ho possible, hauran d’aprendre a mirar-la des d’una nova perspectiva, tot analitzant-ne els continguts i generant-ne de propis.

Oferim l’opció al PROFESSORAT d’aprendre a fer servir l’audiovisual perquè el duguen ells mateix a l’aula.

DIDÀCTICA A MUSEUS és un projecte educatiu relacionat amb el patrimoni i l’etnografia. Proposem una reflexió sobre el nostre present a través del coneixement del passat. Per fer-ho possible, farem servir diverses eines audiovisuals que ens permeten apropar els museus als entorns educatius i socials.

JoanaChilet

Productora, guionista, mediadora cultural

Joana Chilet és la responsable de l’empresa Nautilus Audiovisual, activitat que compagina amb la direcció de la productora JCMedia.

Em trobaràs ací:

És responsable de comunicació de la MICE, Mostra Internacional de Cinema Educatiu, entitat amb la qual col•labora de manera habitual.

Llicenciada en Ciències de la Informació, diplomada en Educació Artística i Gestió en Museus per la Universitat de València, va realitzar el Curs d’Adaptació Pedagògica (CAP). A més, és membre de l’Acadèmia de Televisió des de 1998.

Acumula una llarga trajectòria professional a l’extinta RTVV i ha treballat per a diverses productores. Ha rebut el Premi Gaudíal millor telefilm per Cuatro Estaciones (2010), així com la Biznaga de Oro del Festival TV Málaga, premi de la Mostra Cinema València i el Barcelona de cinema per La princesa del polígono (2007).

A TVV va ser la responsable de Nous Projectes i de Coproduccions i Drets d’Antena, productora executiva en telefilms i sèries de ficció, sinèrgies amb la Forta i ha coordinat les col•laboracions amb altres entitats relacionades amb el sector audiovisual com ara universitats, associacions de productors, festivals de cinema, etc. També ha exercit com a responsable de disseny de la programació o directora de continguts, entre altres designacions.